Bierbestemmingen Europa

Bierbestemmingen Europa

🍺Bij 𝐁𝐢𝐞𝐫𝐟𝐚𝐧.𝐧𝐥 vermelden we niet alleen acties en andere werkzaam bezigheden, maar vinden we het ook erg leuk om wat meer bier gerelateerde informatie te delen. Daarom geven we jullie graag wat informatie over onze favoriete bierbestemmingen uit Europa. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe smaakvolle ervaringen, deze steden hebben voor ieder wat wils!🍻
  1. München, Duitsland: Duik in de Beierse biertraditie met een bezoek aan München. Vergeet niet het legendarische Oktoberfest te ontdekken, maar ook buiten dit festijn heeft München talloze biergartens en ambachtelijke brouwerijen om te verkennen.    

  2. Brugge, België: Ontdek de charme van deze middeleeuwse stad, die bekend staat om haar prachtige architectuur en nog beter, haar ambachtelijke Belgische bieren. Een wandeling door de geplaveide straten van Brugge gaat hand in hand met het proeven van enkele van de beste trappisten en abdijbieren.    

  3. Praag, Tsjechië: De hoofdstad van Tsjechië biedt niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een bloeiende biercultuur. Bezoek lokale brouwerijen en geniet van de traditionele Tsjechische pilseners in de sfeervolle bierhuizen.    

  4. Dublin, Ierland: Een bezoek aan Dublin staat gelijk aan een onderdompeling in de wereld van stout en Ierse ales. Verken de lokale pubs, geniet van livemuziek en proef het zwarte goud, beter bekend als Guinness.       

  5. Brussel, België: Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook een paradijs voor bierliefhebbers. Ontdek de diversiteit van Belgische bieren in de talloze bars en cafés die de stad rijk is.        

Proost op avontuur en geweldige bieren!

Terug naar blog